Termeni şi condiţii

Vă mulţumim pentru interesul manifestat faţă de masoara-bine.ro. Pentru ca experienţa dumneavoastră pe site-ul nostru să fie plăcută şi lipsită de probleme, vă supunem atenţiei următoarele: 

Utilizarea, incluzând vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul masoara-bine.ro, implică acceptarea termenilor şi condiţiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare. 
  
Conţinut site 
  
masoara-bine.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor de pe acest site. Rareori, acestea pot conţine inadvertenţe punctuale: unele specificaţii şi date tehnice pot fi modificate de către producător fără preaviz, sau pot conţine erori de operare. 
Imaginile au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard în care este prezentat produsul. Ne declinăm răspunderea pentru orice situaţie care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecţiuni tehnice apărute la server.  
Toate promoţiile prezente pe site sunt valabile în limita stocului şi pe perioada acesteia.Întregul conţinut al site-ului nostru, incluzând logo, grafică, texte, imagini şi date este proprietatea masoara-bine.ro. Folosirea fără acordul scris al societăţii a elementelor enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare. 
Sigla "măsoară-bine.ro" este marcă înregistrată.  
Toate datele oferite de clienţii noştri sunt confidenţiale. Datele pe care clienţii noştri le introduc în formularul de înregistrare sau în formularul de cerere ofertă, nu vor fi folosite decât în scopul declarat al acestui magazin on-line şi niciodată nu vor fi trimise sau date altor persoane. 
masoara-bine.ro îşi rezervă dreptul de a nu lua în considerare comenzile pentru care s-au furnizat date eronate sau există dubii în legătură cu provenienţa şi corectitudinea acestora. 
 
Frauda
 
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului instrumentemasura.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul masoara-bine.ro, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor  şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt. 
  
 Litigii
  
Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societate va fi rezolvată prin cale amiabila. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenţa revine instanţelor de judecată din Bucureşti, România. 
  
 Dispoziţii finale 
  
masoara-bine.ro îşi rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări asupra site-ului masoara-bine.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. 
  
Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalida, indiferent de cauza, această clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. 
 

 

Powered By OpenCart
www.masoara-bine.ro © 2018